The Butcher Class

V Žarovnijah s ponosom predstavljamo prvi demonstrativni tečaj razreza mesa po ameriških in angleških standardih pri nas ali preprosto – The Butcher Class, kakršnega si sami že zelo dolgo želimo! 🙂

V Gostilno Hram, 21. aprila 2108, prihaja angleški mojster mesar, demonstrator, chef in pitmaster, gospod Andy Annat, ki v svojem poslanstvu združuje učenje drugih, demonstracije na prireditvah in vrhunske catering dogodke. V čast nam je, da ga bomo lahko za kratek čas gostili tudi v Ljubljani.

Čeprav je bilo prvo Andyjevo vprašanje “”Shall we cook something too?”, se bomo v tem prvem obisku osredotočili na veščino razreza mesa in oblikovanja kosov za pripravo nam ljubih jedi z žara in smokerja, pa tudi drugih odličnih receptov.

Z velikodušno pomočjo prijateljev Posestvo Bajer in Majal, ter gostoljubnosti Gostilna Hram bomo na tečaju, ki bo potekal preko celega dneva lahko prikazali razrez trupa vrhunskega slovenskega aberdeen angusa in krškopoljskega prašiča. Oba rejca sta v vrhu slovenske kvalitete in samo želimo si lahko več takšnih. Našega gosta bomo prosili za prikaz razreza tradicionalne ameriške šole (steaki, BBQ kosi….) in angleške oz. evropske šole za uporabo v bolj klasični in moderni gastronomiji. Pogovorili pa se bomo tudi o pravilni vzreji, prehrani, zakolu in zorenju mesa.

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima znanje razreza mesa, kakršen le ta mora biti. Še posebno pa rejcem, mladim pripravnikom in pa profesionalnim mesarjem, chefom in pitmastrom, ki bodo lahko pridobljeno znanje uporabili za večje zadovoljstvo nas potrošnikov, da nam bo počasi potem vsem lažje naročati, kupovati in pripravljati pravilno oblikovane kose mesa, za katerega upamo, da bo tudi vedno bolj slovensko in manj uvoženo.

Cena tečaja znaša 150€ in velja le za omejeno število prijav. V ceni je všteto tudi kosilo za udeležnce v Gostilni Hram in posnet video celotnega demonstrativnega tečaja.

Za vse informacije smo na voljo na emailu: info@zarovnije.si in v Žarovnije FB Inbox.

The Butcher Class za vas in v naše skupno zadovoljstvo. Dobrodošli in srečno! 🙂